Λόγια του Βαρδάρη

  • Αυτή τη μάσκα ποιος θα τη βάλει?
    14/09/2020 18:24

    Αυτή τη μάσκα ποιος θα τη βάλει?

    Δεν έφτανε το γεγονός ότι οι μάσκες στα περισσότερα σχολεία, μέσω της κεντρικής προμήθειας της ΚΕΔΕ, έφτασαν σήμερα στις 7.00 το πρωί, λίγο πριν τις τελετές αγιασμού, στην πλειοψηφία τους ήταν απλά ακατάλληλες τουλάχιστον για τα παιδιά.

    Η υπόθεση με τη μάσκα στα σχολεία αποδείχθηκε για γέλια και για κλάματα, καθώς από τη μια, οι μεταφορικές εταιρείες πήραν …φωτιά για να προλάβουν να τις παραδώσουν, έστω λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, προκαλώντας ταχυπαλμία σε δημάρχους και διευθύνσεις σχολείων, από την άλλη όταν εν τέλει έφτασαν, τα παιδιά, τουλάχιστον του Δημοτικού και του γυμνασίου διαπίστωσαν ότι θα τη φορούν μέχρι... το Λύκειο.

    Και αυτό καθώς οι μάσκες που μοιράστηκαν στα παιδιά σε διάφορα σημεία της χώρας, μεταξύ αυτών και σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, ήταν τεράστιες... Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωνε δικαιωμένος τονίζοντας ότι «οι "Κασσάνδρες" και οι καταστροφολόγοι διαψεύσθηκαν, αφού το κράτος έστειλε τις μάσκες στην ώρα τους».

    Αυτό που ξέχασε όμως να αναφέρει ο υπουργός, είναι ότι η "μάχη" της μάσκας θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με την ελπίδα να σταλούν τα σωστά μεγέθη, καθώς με βάση την παραγγελία της ΚΕΔΕ για λογαριασμό όλων των δήμων και συγκεκριμένα για 1,5 εκατ., μαθητές σε όλη τη χώρα, θα πρέπει να μοιραστούν άλλες δυο σε κάθε μαθητή.