ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Στο εξωτερικό για μεταγραφές ο Διαμαντόπουλος

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ξεκινήσει την «περιοδεία» του από την Ιταλία

 15/05/2019 14:08

Άρης: Στο εξωτερικό για μεταγραφές ο Διαμαντόπουλος

Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να έχει στη διάθεσή του το νέο ρόστερ του Άρη, όσο πιο γρήγορα γίνεται και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ξεκινά την... περιοδεία στο εξωτερικό, σε αναζήτηση παικτών που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος σταθμός του ταξιδιού του θα είναι η Ιταλία. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στην Κίνα και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. 

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του ακριβούς προγράμματος προετοιμασίας του Άρη, που θα γίνει στην περιοχή του Άιντχοφεν, στην Ολλανδία. Η μόνη εκκρεμότητα έχει να κάνει με την οριστικοποίηση των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι κιτρινόμαυροι τον Ιούλιο. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να έχει στη διάθεσή του το νέο ρόστερ του Άρη, όσο πιο γρήγορα γίνεται και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ξεκινά την... περιοδεία στο εξωτερικό, σε αναζήτηση παικτών που θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος σταθμός του ταξιδιού του θα είναι η Ιταλία. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στην Κίνα και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. 

Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του ακριβούς προγράμματος προετοιμασίας του Άρη, που θα γίνει στην περιοχή του Άιντχοφεν, στην Ολλανδία. Η μόνη εκκρεμότητα έχει να κάνει με την οριστικοποίηση των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι κιτρινόμαυροι τον Ιούλιο. ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία