Λόγια του Βαρδάρη

 • ΑΠΘ: Στο "στόχαστρο" η Νιόβη Παυλίδου
  08/04/2021 00:02

  ΑΠΘ: Στο "στόχαστρο" η Νιόβη Παυλίδου

  Η Νιόβη Παυλίδου είναι Καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ.
  Πρόσφατα, ανέλαβε την τιμητική θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ένας σημαντικός ρόλος που επιδιώκει συγκλίσεις στις προστριβές πολιτών με τη διοίκηση.

  Όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε, από χώρους του ΑΠΘ στη σχολή που διδάσκει, η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε στο στόχαστρο αναρχικών με αφίσες, συνθήματα και χαρακτηρισμούς, αν και είναι κατά γενική ομολογία ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος.

  Και έτσι ακριβώς απάντησε (με τα μηνύματα συμπαράστασης να πέφτουν βροχηδόν) στην επίθεση που δέχτηκε. Με ψυχραιμία και το βλέμμα στη μεγάλη εικόνα:


  "Το τελευταίο μίλι είναι βαρύ και επίπονο!Παρόλο που ζήσαμε πολλά στο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια, ομολογώ ότι αυτή η κίνηση με ξάφνιασε. Έχω απομακρυνθεί εδώ και ένα χρόνο από το πανεπιστήμιο, και οι τοποθετήσεις μου γύρω από τα πανεπιστημιακά είναι λιγοστές και ψύχραιμες.Χαίρομαι που στο ΑΠΘ διατηρήσαμε γενικά καλό επίπεδο σπουδών μέσα σε αυτό το περιβάλλον, και πιστεύω ότι οι φοιτητές μας το καταλαβαίνουν. Όσο για τους «εξωπανεπιστημιακούς» παράγοντες, αυτοί είναι πραγματικά ζήτημα της πολιτείας, όχι δικό μας.Αξίζει στη νεολαία μας μια καλή ποιότητα σπουδών! Και πρέπει να την εξασφαλίσουμε ως κοινωνία".Δείτε ακόμα