Λόγια του Βαρδάρη

  • Αποσύρεται από την διεκδίκηση της θέσης του νέου CEO της ΕΥΑΘ
    04/04/2020 20:24

    Αποσύρεται από την διεκδίκηση της θέσης του νέου CEO της ΕΥΑΘ

    Από τέσσερις γίνονται... τρεις οι υποψήφιοι για την θέση του CEO της ΕΥΑΘ Α.Ε. 

    Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το makthes.gr βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επιλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου μετά την πρόθεση του βασικού μετόχου της εταιρίας, της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετέχων και Περιουσίας (Υπερταμείο) να προχωρήσει σε αντικατάσταση του νυν διευθύνοντος συμβούλου, Νάρκισσο Γεωργιάδη. Η πρόταση της ΕΕΣΥΠ αναμένεται να υπερψηφιστεί στις 10 Απριλίου κατά τη διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας. 

    Επικρατέστεροι για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου μέχρι πρότινος ήταν οι: Άνθιμος Αμανατίδης, αντιπρόεδρος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Ηλίας Περτσινίδης, πρόεδρος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Γιώργος Τσακούμης, προέδρος του ΤΕΕ/ΤΜΚ και Σάκης Τζακόπουλος, πρόεδρος της ΕΥΑΘ Παγίων Α.Ε. Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης προσωπικές συνεντεύξεις των τεσσάρων υποψηφίων. Στις τηλεδιασκέψεις μεταξύ άλλων συμμετείχε η επικεφαλής της ΕΕΣΥΠ, Ουρανία Αικατερινάρη, μέλη της διοίκησης και εκπρόσωπος της εταιρίας που έχει αναλάβει για λογαριασμό του
    υπερταμείου να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του κ. Γεωργιάδη.

    Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ ΤΚΜ Γιώργος Τσακούμης αποφάσισε να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της θέσης, παρά την τιμητική πρόταση που δέχτηκε να συμμετάσχει στην διαδικασία επιλογής. Ο κ. Τσακούμης σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης εκτίμησε, ζύγισε και στάθμισε το γεγονός της πρόσφατης εκλογής του στην θέση του προέδρου αλλά και των αυξημένων αρμοδιοτήτων αλλά και ευθυνών που έχει έναντι των συναδέλφων του μηχανικών αυτή την κρίσιμη περίοδο και αποφάσισε να αποχωρήσει από την διαδικασία. 

    Μάλιστα, μαθαίνουμε επίσης πως για την απόφασή του ενημέρωσε τους συναδέλφους του Ηλία Περτσινίδη και Άνθιμο Αμανατίδη.