Λόγια του Βαρδάρη

 • Αποχώρηση από τον συνδυασμό του Χ. Γιαννούλη
  05/04/2019 16:18

  Αποχώρηση από τον συνδυασμό του Χ. Γιαννούλη

  Η πρώτη αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη έγινε σήμερα γνωστή.

  Πρόκειται για την Κατερίνα Μπαγκή, η οποία με δήλωσή της σε τοπικά ΜΜΕ της Πέλλας ανακοίνωσε την απόφασή της να μην είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, ενώ αφήνει αιχμές και για τη συμπεριφορά των τοπικών κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

  Στη δήλωσή της τονίζει ότι μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας και προσωπική συνάντηση με τον επικεφαλής του συνδυασμού δέχτηκε να βοηθήσει στο εγχείρηση.

  «Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση του ψηφοδελτίου του κ. Γιαννούλη στην κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, οι οποίοι έθεσαν ισχυρότερες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο. Κατόπιν τούτου δε θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Γιαννούλη ‘’Κοιτάμε μπροστά’’ επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακολουθώντας πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου Γκόρτσου και Μαυρογιαλούρου», τονίζει στη δήλωση αποχώρησή της η κ. Μπαγκή.

  Πάντως να σημειωθεί ότι επίσημη ανακοίνωση με το όνομα της δεν υπάρχει.


Δείτε ακόμα