ΑΠΟΨΕΙΣ

Άπνοια

 15/10/2018 09:57

Πάμε σιγά σιγά σε μέρες πυκνού πολιτικού χρόνου, απρόβλεπτων εξελίξεων και προεκλογικής ετοιμότητας. Μπορούμε επομένως να κάνουμε κάποιες πρώτες παρατηρήσεις για το σκηνικό που διαμορφώνεται ενόψει των τριπλών εκλογών του 2019. Όπως ότι βγαίνει κάπως...φλου η φωτογραφία και στη ΝΔ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές και με ένα κουρασμένο και απογοητευμένο από τα καμώματα των πολιτικών εκλογικό σώμα, επιβάλλεται η τόλμη στις επιλογές και η σύγκρουση με ό,τι εκφράζει τη φθορά και το χθες. Εξάλλου ο Κ. Μητσοτάκης εξελέγη για να φέρει ριζικές αλλαγές.

Ακούω λοιπόν δηλώσεις, παρακολουθώ όσο μπορώ τον κ. Πατούλη και σε κάποιο βαθμό έχω καταλάβει τι είναι αυτό που κομίζει. Όπως και το τι κομίζουν και άλλοι που θα στηριχθούν από τη ΝΔ. Τα πρόσωπα, κακά τα ψέμματα, δείχνουν το δρόμο προς την ανανέωση και την καινούργια εποχή. Και είναι μερικά που ΔΕΝ φαίνεται να τον δείχνουν, δεν τον έχουν ανιχνεύσει και δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν.

Θα μου πει κάποιος , τι νέο δρόμο μπορεί να σηματοδοτήσει και η άλλη πλευρά που δεν μπορεί καν, μετά από τόσα που έγιναν και έπληξαν την πολιτική της εικόνα, να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του κ. Καμμένου ή να βρει ένα άλλο πρόσωπο πλην της κ. Δούρου;

Στο Κίνημα Αλλαγής γίνονται μέχρι στιγμής πιο προσεκτικές κινήσεις αν και εκεί η τόλμη, η ανανέωση και οι επιλογές με μέλλον, δεν περισσεύουν.

Αν έπνεε αέρας του φρέσκου και του δυναμικού ξεκινήματος , θα τον είχαμε νοιώσει...

Δημοφιλείς Απόψεις