Λόγια του Βαρδάρη

 • Απίστευτες (;) καταγγελίες για την κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
  19/08/2020 16:30

  Απίστευτες (;) καταγγελίες για την κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

  Σε μία καταγγελία για ελλιπές ελεγκτικό προσωπικό και μέσα προστασίας από τον κορονοϊό στο αεροδρόμιο «Μακεδονια» στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε μία πολίτης με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

  Όπως γράφει η ίδια, φίλος της επιστήμονας που ταξιδεύει για την Ελβετία, καθώς εκεί εργάζεται σε ερευνητικό κέντρο, της ζήτησε να προβεί σε καταγγελία όταν ο ίδιος ήταν εν πτήσει.

  Ειδικότερα, όπως γράφει η κυρία, ο καθηγητής «Καταγγέλει ότι στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" υπήρχαν μόνο τρεις αστυνομικοί για την κάλυψη και τήρηση των μέτρων, μέτρησε τουλάχιστον 10 άτομα χωρίς μάσκα, και πάρα πολλούς με την μάσκα κάτω από την μύτη και στο πηγούνι!! Αρκετοί δε, κατέβαζαν την μάσκα για να μιλήσουν στο κινητό και όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μέσα στην αίθουσα για επιβίβαση σε δυο πτήσεις, με τον απαράδεκτο συνωστισμό, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης και ο χώρος των gates κλειστός με τζαμι. Πράγμα απαράδεκτο για περίοδο κορονοιου χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις!!!»

  Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, «οι υπάλληλοι security και οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών, απλά ήταν θεατές!!! Η κατάσταση δηλαδή στο αεροδρόμιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!», υποστηρίζει η πολίτης.

  Πάντως είναι απορίας άξιον, εάν πράγματι τα παραπάνω αληθεύουν, την ώρα που η χώρα διάγει το δεύτερο κύμα της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

  Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:


Δείτε ακόμα