Λόγια του Βαρδάρη

  • Αντιδράσεις για την εμφάνιση του Β. Παπαγεωργόπουλου στην TV100
    09/04/2020 08:45

    Αντιδράσεις για την εμφάνιση του Β. Παπαγεωργόπουλου στην TV100

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εμφάνιση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή, με συγκεκριμένα στελέχη της προηγούμενης διοίκησης να ζητούν να μην προβληθεί καθώς όπως λένε "θίγει το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον".

    Ο κ. Παπαγεωργόπουλος είναι ένας εκ των τεσσάρων καλεσμένων της εκπομπής "de profundis" που θα είναι αφιερωμένη στην Δικαιοσύνη. Εκτός από τον ίδιο αναμένεται να μιλήσουν επίσης οι: Γρηγόρης Καλφέλης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, πρώην Βουλευτής και Χάρης Βεργούλης, δικηγόρος.

    Ενδεικτική του κλίματος είναι η ανάρτηση της Ελένης Χοντολίδου, στελέχους της προηγούμενης διοίκησης του δήμου, η οποία μάλιστα απευθύνει ερωτήματα προς την διοίκηση της ΔΕΠΘΕ.

    Γράφει η κ. Χοντολίδου στο facebook:

    "Από όλες τις προσωπικότητες της πολιτικής με ποια κριτήρια επελέγη από τη δημοσιογράφο ένας καταδικασμένος για κατάχρηση δημόσιου χρήματος;

    Δεν υπάρχουν αθωωμένοι πολιτικοί πρώην κατάδικοι που θα μπορούσαν να
    μιλήσουν για την εμπειρία τους;

    Στηρίζεται πολιτικά η δημοσιογράφος στην επιλογή της αυτή;

    Γνωρίζουν οι άλλοι συμμετέχοντες την παρουσία του καταδικασμένου Παπαγεωργόπουλου στην εκπομπή;"

    Και συμπληρώνει η ίδια: "Η ΔΕΠΘΕ θα πρέπει να λάβει μέτρα ώστε: Να μην προβληθεί η εκπομπή καθώς θίγει το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον, Να μην συμμετάσχει στην προβολή ενός κάκιστου μοντέλου πολιτικού στο δημόσιο μέσο της πόλης και να είναι περισσότερο προσεκτική στο μέλλον στην επιλογή των συμμετεχόντων στις εκπομπές της".

    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του makthes.gr αναμένονται ανακοινώσεις από παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου για την εμφάνιση του Β. Παπαγεωργόπουλου στην TV100.

    "Αλήθεια, κανένας από την νυν διοίκηση δεν σκέφτηκε πως η εμφάνιση του κ. Παπαγεωργόπουλου θα τροφοδοτήσει σενάρια για υπόγειες διαδρομές; Σενάρια που θα θεωρηθούν πώς επιβεβαιώνουν τους ψιθύρους που ακούγονται τελευταία στο δημαρχιακό Μέγαρο ότι ο δημαρχος οικοδομεί την διοικητική πυραμίδα του, με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, που επί των ημερών του αναδείχτηκαν σε θέσεις κλειδιά;" σχολίαζε στην στήλη στέλεχος της αντιπολίτευσης.