Λόγια του Βαρδάρη

  • Ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας
    21/12/2020 18:03

    Ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας

    Το σίγουρο είναι ότι η διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πετυχημένη και θα έχει συνέχεια. Ποια θα είναι αυτή παραμένει άγνωστο… Ωστόσο για τον νεαρό αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Κορδελιού – Ευόσμου, Χρήστο Δεμερτζή ανοίγονται και νέοι ορίζοντες, πέραν της πολιτικής, αφού κατάφερε να αποφοιτήσει ως ΜSc στον τομέα της Τραπεζικής, Ασφαλιστικής και Χρηματοοικονομικής.

    Και το κατάφερε μέσα σε μια περίοδο, εξαιρετικά δύσκολη, μέσα στην πανδημία του κορονοϊού, οπότε ο όγκος δουλειάς ήταν πολύ μεγάλος για να διατηρηθούν οι περιοχές του δήμου ασφαλείς και καθαρές.

    Εκτός όμως από αυτό θα θυμάται, όταν περάσουν τα χρόνια, ότι ορκίστηκε ως μεταπτυχιακός φοιτητής ότι ορκίστηκε… διαδικτυακά, στο πλαίσιο των… καινοτομιών που επέφερε η υγειονομική κρίση. Τη μοναδική στιγμή του, ο Χρήστος Δεμερτζής τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αποσπώντας μόνο θετικά σχόλια.

    «Άλλος ένας όμορφος κύκλος έκλεισε με την διαδικτυακή ορκομωσία μας. Δυστυχώς ο COVID δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε κανονικά αυτή την τελετή και να το γιορτάσουμε παρέα με τους συμφοιτητές του τμήματος μας. Και επίσημα λοιπόν MSc Τραπεζική, ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου αλλά και στην οικογένεια μου που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια! Όταν ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος πρέπει να ανοίγει...keep dreaming and keep working» έγραψε χαρακτηριστικά.