Λόγια του Βαρδάρη

  • Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας υποψηφίων εναντίον Ζέρβα (βίντεο)
    23/01/2023 15:43

    Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας υποψηφίων εναντίον Ζέρβα (βίντεο)

    Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο συνεργασίας και κοινής καθόδου των υποψηφίων που διεκδικούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δρόσος Τσαβλής.

    Συγκεκριμένα ο κ. Τσαβλής μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» και με αφορμή την υποψηφιότητα του Σάκη Τζακόπουλου, μίλησε για τις προθέσεις του αναφορικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα τονίζοντας πως μέχρι το τέλος του μήνα «οι ζυμώσεις συνεχίζονται»

    Αναλυτικά η δήλωσή του:

    «Μέχρι το τέλος του μήνα οι ζυμώσεις συνεχίζονται, το έδαφος είναι πρόσφορο τόσο για ζυμώσεις όσο και για συζητήσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνάδελφο κο Τζακόπουλο για τον δρόμο που επέλεξε. Δεν περισσεύει κανείς μας, μπορεί κάποια στιγμή να ενωθούμε σε ένα ποτάμι το οποίο πραγματικά θα επαναφέρει τη Θεσσαλονίκη στον ίσιο δρόμο γιατί έχει εκτροχιαστεί η Θεσσαλονίκη, έχει πέσει σε μια παρακμή και εξαθλίωση και δε το λέω μόνο εγώ, που μπορεί να έχω κάποιο στόχο στο μέλλον αλλά όλος ο κόσμος γιατί η καθημερινότητά του δεν είναι πια βιώσιμη.