Λόγια του Βαρδάρη

  • Ανακάτεψε την... τράπουλα ο Σίμος Δανιηλίδης
    03/08/2021 18:41

    Ανακάτεψε την... τράπουλα ο Σίμος Δανιηλίδης

    Σε αλλαγές χαρτοφυλακίων σε στελέχη της διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά προχώρησε ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει η στήλη εδώ και μέρες. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

    Συγκεκριμένα, ο κ. Δανιηλίδης αποφάσισε να αφαιρέσει από τον αντιδήμαρχο Αντώνη Σαουλίδη τους τομείς ευθύνης που σχετίζονται με την Καθαριότητα-Διαχείριση Απορριμμάτων και Ψηφιακή Πολιτική, Έξυπνη Πόλη, Καινοτομία, Τεχνολογιών-Πληροφορική και να διατηρήσει εκείνο του Περιβάλλοντος και του Πρασίνου. 

    νας κύκλος κλείνει. Μετά από 1.5 χρόνο στην ευθύνη της αντιδημαρχίας πρασίνου, καθαριότητας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με απόφαση του δημάρχου, πλέον διατηρώ μόνο την ευθύνη του περιβάλλοντος. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, που πολλές φορές υπερβαίνοντας εαυτούς κράτησαν την πόλη μας καθαρή και ασφαλή! Δεν είναι ώρα για απολογισμούς. Όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά́ από την τοπική μας κοινωνία. Προσωπικά, νιώθω υπερήφανος που ολοκληρώνοντας τον κύκλο μου στην ευθύνη της καθαριότητας, αφήνω πίσω μου την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την προμήθεια 5 νέων απορριμματοφόρων, 2 καδο-πλυντηρίων, 1 ανοιχτού́ φορτηγού́ με αρπάγη, και 1000 νέων κάδων. Τα τελευταία χρόνια αυξήσαμε σημαντικά το τονάζ της ανακύκλωσης μέσα από την ανάπτυξη επιπλέον γραμμών ανακύκλωσης, ενώ, μαζί με την αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά τις χιονοπτώσεις στον Δήμο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της καθαριότητας. Όλοι μαζί έχουμε μια ευθύνη: να υπηρετούμε τους δημότες μας, για έναν Δήμο ανθρωποκεντρικό, σύγχρονο και ισχυρό́" έγραψε ο κ. Σαουλίδης στο facebook.