ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ EXODOS FOOD & DRINK Patisserie

Ζαχαροπλαστεία Μίλτος: Διαχρονικά κι αγαπημένα Πασχαλινά γλυκίσματα

MakThes Team31 Μαρτίου 2023

Για την ομάδα των ζαχαροπλαστείων Μίλτος η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, αισθητικής και αξεπέραστης γεύσης, είναι μία μορφή αγάπης – μία αγάπη με αποδέκτες όλους εμάς. Αυτή η αγάπη αντικατοπτρίζεται σε κάθε προϊόν που φιγουράρει στις βιτρίνες τους – από το κουλούρι Θεσσαλονίκης, μέχρι τα πιο περίτεχνα γλυκίσματα.

Η μεστότητα της παράδοσης στα πασχαλινά γλυκίσματα

Μετά από τα 47 και πλέον χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης, θα μπορούσε κανείς να πει πως τα ζαχαροπλαστεία Μίλτος αποτελούν κομμάτι τόσο της καθημερινότητας, όσο και των εορταστικών και επίσημων στιγμών της ζωής των Θεσσαλονικέων. Μία τέτοια περίσταση είναι φυσικά και το Πάσχα, όπου όλοι μας επιθυμούμε στα οικογενειακά μας γεύματα κλασικές, παραδοσιακές δημιουργίες, για να σφραγίσουν αυτές τις αναμνήσεις με νότες φρέσκου βουτύρου και αξεπέραστη νοστιμιά.

Στα ζαχαροπλαστεία «Μίλτος» θα βρείτε τις κλασικές παραδοσιακές πασχαλινές κουλούρες με το κόκκινο αυγό στη μέση, σε διάφορα μεγέθη. Κι επειδή όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, όλα τα κόκκινα αυγά ελέγχονται για την προέλευσή τους, πιστοποιούνται για την ασφάλειά τους και βάφονται με φυτικές βαφές από τους ίδιους.

Τα τσουρέκια των ζαχαροπλαστείων «Μίλτος» είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των πασχαλινών μας αναμνήσεων. Θα τα βρείτε με επικάλυψη σοκολάτας τριών ειδών– λευκή, γάλακτος, μαύρη – και πασχαλινό στολισμό. Όποια επιλογή και να κάνετε θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, καθώς παρασκευάζονται με παραδοσιακές σπιτικές συνταγές και με αγνές πρώτες ύλες, όπως το φρέσκο γάλα και βούτυρο, τα αυγά και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Θα εντυπωσιαστείτε, επίσης, με την ποικιλία που διαθέτει σε σοκολατένια αυγά παραγωγής τους, τα οποία είναι βεβαίως η κλασική αγαπημένη πασχαλινή λιχουδιά μικρών και μεγάλων. Δοκιμάστε και τις πραλίνες σε σχήμα μικρών αυγών, με γέμιση πραλίνα αμυγδάλου! Η μαγεία της ζαχαροπλαστικής στα καλύτερά της…

Αν ψάχνετε για πασχαλινά δωράκια, στις βιτρίνες τους θα βρείτε μία πληθώρα επιλογών! Τα τσουρέκια σε πιατέλες, τα καλάθια με κόκκινα και σοκολατένια αυγά, αλλά και όμορφες συνθέσεις λουλουδιών, αποτελούν ιδανικές επιλογές, που αναβλύζουν θαλπωρή και ζεστασιά.

Πλούσια ποικιλία σε νηστίσιμα και vegan προϊόντα

Τα ζαχαροπλαστεία «Μίλτος» έχουν φροντίσει και για τις ημέρες νηστείας των πελατών του, προσφέροντάς τους πεντανόστιμες γεύσεις. Εδώ θα βρείτε για κάθε «κλασικό» προϊόν και την αντίστοιχη νηστίσιμη εκδοχή του.

Από πιτάκια και snacks, μέχρι τούρτες, πάστες και την ονειρεμένη μους προφιτερόλ, στις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων «Μίλτος»θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να μην αισθανθείτε λεπτό στέρηση την περίοδο της νηστείας. Μπορείτε ακόμη να βρείτε και vegan προϊόντα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Προσωπική μας εκτίμηση - αν δεν γνωρίζετε ότι είναι vegan, δεν θα το καταλάβετε, καθώς η γεύση τους είναι απίθανη…

E-SHOP

Τέλος, σε περίπτωση που προτιμάτε το online shopping, μέσω του e-shop των ζαχαροπλαστείων «Μίλτος» μπορείτε να διαλέξετε όλες τις γευστικές απολαύσεις που επιθυμείτε και να τις έχετε με λίγα clicks στην πόρτα σας.


Διευθύνσεις καταστημάτων:

Κεντρικό – Στέλιου Καζαντζίδη 37, Θέρμη | Τσιμισκή 82, Κέντρο | Κ. Καραμανλή 35 | Δελφών με Μαρτίου | Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 10Α, Καλαμαριά | Ελ. Βενιζέλου 8, Βότση | Αλ. Παπαναστασίου 133, Χαριλάου | Γιάννη Αγγέλου 13, Χαριλάου | Γ. Γεννηματά 34, Άγιος Ιωάννης | Ανθέων 24, Περαία

E-shop

Facebook

Instagram




This page might use cookies if your analytics vendor requires them.