ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση 24χρονης: Ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα βρέθηκαν στις τοξικολογικές εξετάσεις

MakThes Team18 Ιανουαρίου 2022

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης που καταγγέλλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς από ώρα σε ώρα αναμένεται ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης που υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αναφέρουν άτομα του στενού περιβάλλοντος της 24χρονης στο makthes.gr, στον οργανισμό της βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. «Αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της, δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο makthes.gr, οι ίδιες πηγές.

Μάλιστα, στον οργανισμό της βρέθηκε ποσοστό αλκοόλ, καθώς η 24χρονη είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν πάει στο πάρτι στο ξενοδοχείο αλλά και κατά την διάρκεια της παραμονής της στην σουίτα.

Από την πρώτη στιγμή, η 24χρονη είχε δηλώσει στις αρχές πως ξύπνησε σε ένα δωμάτιο που δεν είχε κλείσει η ίδια και δεν θυμόταν σχεδόν τίποτα. Μάλιστα, ακόμα και όταν πήγε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει βιασμό, συνέχιζε να μην θυμάται πολλά από το προηγούμενο βράδυ, ούτε καν τα πρόσωπα που κατηγορεί για βιασμό.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.