ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βόλεϊ: Κίνηση ματ ο Ηρακλής με Τζιουμάκα

MakThes Team22 Οκτωβρίου 2019

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών, ο Ηρακλής έκανε κίνηση ματ και απέκτησε τον διεθνή διαγώνιο, Γιώργο Τζιουμάκα, μετά το απρόσμενο διαζύγιο με τον Καναδό, Ρούντι Βερχόεφ, ο οποίος αποτέλεσε πρόωρα παρελθόν από την ομάδα.

Ο Τζιουμάκας, λοιπόν επιστρέψει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε βολεϊκά, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του κυανόλευκου συλλόγου, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2013 στην Ιταλία (Κούνεο, Περούτζια, Πιατσέντζα, Καστελάνα).

Ο Θεσσαλονικιός διαγώνιος επέστρεψε αναγκαστικά πέρυσι στην πατρίδα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και είχε μία κακή χρονιά με την ΑΕΚ, ενώ φέτος, αφού ναυάγησε η μεταγραφή του στο Κατάρ, είχε μείνει στον "αέρα".

Η Κηφισιά τον προσέγγισε πριν λίγο καιρό, όμως, εν τέλει η συμφωνία δεν προχώρησε, με τον Ηρακλή να "αρπάζει" τον Τζιουμάκα την τελευταία στιγμή και να τον ντύνει ξανά στα κυανόλευκα, μετά από μια εξαετία.

Ο διεθνής διαγώνιος έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, προκειμένου να μπει γρήγορα στο κλίμα στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.