ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βήμα πρόκρισης από τις Ελπίδες

MakThes Team10 Σεπτεμβρίου 2018

Σπουδαία βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 1ου προκριματικού ομίλου που οδηγεί στην απευθείας πρόκριση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, πραγματοποίησε η Εθνική Ελπίδων στο Γιάμπλονετς νικώντας με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 43 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ του Λημνιού, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 50’ με κεφαλιά του Τάκατς, αλλά στο 56’ ο Τσιμίκας με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Πλέον η Εθνική θα παίξει την πρωτιά στον όμιλο στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (12/10) με την Κροατία, η οποία νίκησε εύκολα 3-0 στη Λευκορωσία,. Στο άλλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του ομίλου, η Μολδαβία επικράτησε 1-0 του Σαν Μαρίνο.

ΤΣΕΧΙΑ: Στάνιεκ, Ματέγιου, Κούλιανεκ (67’ Τρούμπατς), Χάσεκ (67’ Κβετ), Πούλκραμπ, Τάκατς, Χέλεσιτς, Κραλ, Μάτουσεκ, Λίσκα, Λάντρα (79’ Ζάγιτς).

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Βέργος (64’ Κωτσόπουλος), Λάμπρου (74’ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Λημνιός (87’ Κυριακόπουλος)

Η βαθμολογία: Ελλάδα 22, Κροατία 19, Τσεχία 13, Λευκορωσία 11, Μολδαβία 8, Σαν Μαρίνο 1

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.