ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ EURO 2020

Βέλγιο - Ιταλία 1-2: Με τα φρένα σπασμένα (βίντεο)

MakThes Team02 Ιουλίου 2021

Δεν χωράει καμία αμφιβολία: η Ιταλία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο EURO. Την ποιότητα της "σκουάντρα ατζούρα" την ένιωσαν για τα καλά οι Βέλγοι στο Μόναχο, όπου η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Εκεί αντίπαλός της θα είναι η Ισπανία, με το ματς να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 6 Ιουλίου (22:00) στο Γουέμπλεϊ.

Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο ημίχρονο, όπου με τα "μαγικά" γκολ των Μπαρέλα (31') και Ινσίνιε (44') οι "ατζούρι" έδειχναν να καπαρώνουν νωρίς την πρόκριση, πριν ο Λουκάκου ξαναβάλει τους Βέλγους στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες, αλλά τη διαφορά την έκανε η μεσοαμυντική λειτουργία της ιταλικής ομάδας.

Το μοναδικό μελανό σημείο για την Ιταλία ήταν ο τραυματισμός του Σπινατσόλα, που ξέσπασε σε λυγμούς αντιλαμβανόμενος ότι πιθανότατα χάνει τη συνέχεια του EURO.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντεβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν, Μενιέ (69' Τσαντλί, 73' Πράετ), Τίλεμανς (69' Μέρτενς), Βίτσελ, Τ. Αζάρ, Ντοκού, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου.

ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα (79' Έμερσον), Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι (74' Κριστάντε), Κιέζα (91' Τολόι), Ινσίνιε (79' Μπεράρντι), Ιμόμπιλε (74' Μπελότι).

Δείτε το πανόραμα του EURO

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.