ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Λευκή» ισοπαλία για τον μέτριο Ολυμπιακό στην Τσεχία

MakThes Team23 Ιουλίου 2019

Λίγο πιο κοντά στην πρόκρισή του στον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει η τουρκική Μπασακσεχίρ, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Παρότι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, οι ερυθρόλευκοι κράτησαν στο 0-0 τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία και την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους Τσέχους, που στο 38’ είχαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία, με τον Σα να αποκρούει εκπληκτικά το διαγώνιο σουτ του Τσέρμακ, ενώ έξι λεπτά αργότερα στάθηκαν άτυχοι, με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι από την άσχημη απομάκρυνση της μπάλας από τον Γκιλιέρμε και την πρόσκρουσή της στο σώμα του Πέρνιτσα.

Τα λάθη του Ολυμπιακού (και) στο δεύτερο ημίχρονο επέτρεψαν στους γηπεδούχους να παραμείνουν απειλητικοί, με την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς να βελτιώνεται ελαφρά στο τελευταίο μισάωρο, ειδικά μετά τη μετατροπή της διάταξης σε 4-3-3 και την αλλαγή πλευρών μεταξύ Ποντένσε και Μασούρα. Μάλιστα, στο 76’ ο Μπουχαλάκης έχασε καλή ευκαιρία πλασάροντας άουτ.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72’ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβατς, Χροσόβσκι, Καγιαμπά, Τσέρμακ (84’ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Χόρι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Παπαδόπουλος (22’ Μπα), Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (56’ Καμαρά), Γ. Μασούρας (81’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.