ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη για την 31χρονη που αγνοείτο στη Χαλκιδική: Βρέθηκε απανθρακωμένη - Έπεσε φλεγόμενη στο κενό

MakThes Team21 Νοεμβρίου 2022

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, η 31χρονη γυναίκα που αγνοείτο από την Παρασκευή στη Χαλκιδική.

Όπως ενημέρωσε η εθελοντική διασωστική ομάδα ΟΦΚΑΘ, το άψυχο σώμα της Μαριάννας βρέθηκε σε οικοδομή στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βρέθηκε απανθρακωμένη από τους εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Πολυγύρου, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ σε λίγο θα καταφθάσει και ιατροδικαστής.

Τυπικά η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει ότι πρόκειται για την 31χρονη, κάτι το οποίο έκανε όμως ο ΟΦΚΑΘ στην ανακοίνωσή του.

Οι πληροφορίες του makthes.gr αναφέρουν ότι σήμερα Τρίτη θα καταφθάσουν στη Χαλκιδική η αδερφή της και ο γαμπρός της, προκειμένου να αναγνωρίσουν τη σορό,  ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια που εξετάζεται σοβαρά είναι η γυναίκα να λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, να έβαλε φωτιά και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό, ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι η 31χρονη έμενε τις τελευταίες ημέρες σε μία φίλη της στο χωρίο Γαλαρινός, αφότου επέστρεψε από τη Γερμανία όπου είχε μεταναστεύσει. Η φίλη της 31χρονης δεν την βρήκε στο σπίτι όταν γύρισε από τη δουλειά της το βράδυ της Παρασκευής, ειδοποιώντας μετά από λίγο την αστυνομία. Την αστυνομία κάλεσε και ο πατέρας της 31χρονης και συγκεκριμένα στην Ηλεία όπου κατοικούσε τυπικά η 31χρονη, ώστε να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Παρότι η 31χρονη δεν άφησε πίσω της κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να προϊδεάζει ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της, φαίνεται πως αντιμετώπιζε ένα προσωπικό πρόβλημα το οποίο την επιβάρυνε ψυχολογικά.

Επίσης, η 34χρονη φίλη της 31χρονης διαπίστωσε ότι η τελευταία δεν είχε πάρει κανένα από τα αντικείμενά της, παρά μόνο το κινητό τηλέφωνό της, το οποίο όμως έδειχνε ότι είναι κλειστό.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.