ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θρύψαλα τζάμι πόρτας σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ (φωτογραφίες)

MakThes Team12 Ιανουαρίου 2019

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε ένα εκ των δρομολογίων που εκτελούσε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη γραμμή 25, Νεάπολη-Βενιζέλου, καθώς το τζάμι του ενός φύλλου της μεσαίας πόρτας έγινε θρύψαλα.

Το όχημα ήταν γεμάτο ασφυκτικά με επιβάτες, το μεσημέρι της Παρασκευής, 11/1, με αποτέλεσμα η πίεση που ασκείτο στη γυάλινη επιφάνεια να μην αντέξει και να θρυμματιστεί, ευτυχώς χωρίς να καταγραφούν τραυματισμοί.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γραμμή ανήκει σε αυτές όπου καταγράφονται αραιά δρομολόγια, σύμφωνα με καταγγελίες κινήσεων πολιτών καθώς και με βάση ενστάσεις που έχει διατυπώσει, κατά καιρούς, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε στο makthes.gr, ότι το περιστατικό "πρέπει να έγινε από κόσμο πολύ" και διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "είναι πρώτη φορά. Εγώ δεν έχω συναντήσει τέτοιο πράγμα. Ούτε το κέντρο που μίλησα. Τυχαίνουν κι αυτά τα πράγματα" και διαμήνυσε πως ο ΟΑΣΘ πρέπει να αποκτήσει τη δυνατότητα να κυκλοφορεί περισσότερα οχήματα, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες και οι οδηγοί να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες του makthes.gr από το όχημα:

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.