ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση εργαζομένων ΟΤΕ στο κατάστημα της Καρόλου Ντηλ

MakThes Team13 Ιανουαρίου 2020

Του Ηλία Νικολαΐδη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν εργαζόμενοι του ΟΤΕ έξω από το κατάστημα της οδού Καρόλου Ντηλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΜΕ ΟΤΕ για σήμερα από τις 12:00 ως τις 15:00, με αφορμή την τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αθήνα.

Οι εργαζόμενοι αναμένεται να επιδώσουν ψήφισμα για τους λόγους των πολυήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων τους στον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

"Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας"

"Μετά την συνάντησή μας σήμερα το πρωί στο ΥΜΑΘ με τον κ. Καράογλου και την διαβεβαίωση ότι θα συμπαρασταθεί στα δίκαια αιτήματα της απεργίας μας που ξεκίνησε στις 21/12, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας. Βρισκόμαστε εδώ με αφορμή την τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας στην Αθήνα, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να εξευρεθεί λύση έστω και στο παρά πέντε, να μπορέσουν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ να αποκτήσουν συλλογική σύμβαση εργασίας", δήλωσε στο makthes.gr ο Βασίλειος Δενδρινός, μέλος του δ.σ. της ΟΜΕ ΟΤΕ. Όπως ξεκαθάρισε, "αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει καμία επίσημη ανταπόκριση της διοίκησης του ΟΤΕ" ενώ οι εργαζόμενοι "πάντα ζητάμε την ανάκληση των απολύσεων που έγιναν".

"Πολιτικές βαρβαρότητας και ακρότητες"

"Μακάρι να μπορούσα να είχα εμπιστοσύνη στη στάση και στις πρακτικές της κυβέρνησης", δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. "Από το ύφος και το στυλ της πρωινής συνάντησης στο ΥΜΑΘ με τον υφυπουργό Μακεδονίας -Θράκης φαίνεται πως οι ελπίδες λιγοστεύουν και μάλιστα λιγοστεύουν όταν πολιτικές βαρβαρότητας και ακρότητες της κυβέρνησης σκιάζονται και από τον αποκλεισμό των ΜΜΕ σε μια σύσκεψη που θα μπορούσε να έχει την παρουσία των δημοσιογράφων. βέβαια, δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά του κ. Καράογλου γιατί σήμερα κλήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε πει σε συνέντευξη του για την προηγούμενη διοίκηση του ΟΑΣΘ".

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.