ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα παραμένουν οι εφοριακοί της Α΄ΔΟΥ χωρίς... ενημέρωση για τα τεστ

Θεολόγος Ηλιού08 Αυγούστου 2020

Χωρίς να έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, οι υπάλληλοι της Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης που υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό την Τετάρτη, συνεχίζουν να παραμένουν σε καραντίνα. 

Μετά την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος την περασμένη Δευτέρα, πέντε ακόμα εφοριακοί υποβλήθηκαν σε τεστ και βγήκαν θετικοί στον ιό. Μετά από αίτημα των υπόλοιπων υπαλλήλων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το πρωί της Τετάρτης έφτασε στην Α' ΔΟΥ και έλαβε δείγματα από 23 εργαζομένους, καθώς οι υπόλοιποι ήταν σε άδεια. 

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί για να ανακοινώσει μόνο θετικά αποτελέσματα σε όποιον κάνει τεστ. Αν περάσουν 72 ώρες και δεν επικοινωνήσουν με κάποιο ύποπτο κρούσμα, σημαίνει πως τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ενώ έχουν περάσει οι 72 ώρες από την στιγμή που λήφθηκαν τα δείγματα στην Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, ακόμα ο ΕΟΔΥ δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από τους εφοριακούς.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα από τα τεστ βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακούγεται ότι υπάρχουν νέα κρούσματα από την εφορία αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Η σύγχυση είναι μεγάλη για τους εργαζόμενους στην Α' ΔΟΥ, καθώς αναγκάζονται να παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να έχουν επίσημη ενημέρωση, ενώ δεν είναι λίγοι που μετά τις τελευταίες πληροφορίες ανησυχούν μήπως είναι θετικοί στον κορονοϊό και... δεν το γνωρίζουν ακόμα.  

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.