ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο Αντ. Μπαντέρας με κοστούμι και Plymouth Barracuda στο λιμάνι (φωτ.)

MakThes Team02 Ιουλίου 2021

Ακουμπώντας στην εμβληματική Plymuth Barracuda και με στιλ που δεν επηρέασε ούτε ο καύσωνας ούτε η προσοχή από όλους όσους βρέθηκαν στο χώρο, ο Αντόνιο Μπαντέρας εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ για τα "απογευματοβραδινά" προγραμματισμένα γυρίσματα του Enforcer.
Με μπλε σκούρο σακάκι και λευκό πουκάμισο, ο ηθοποιός μένει για λίγο στο όχημα μέχρι να σπεύσει κοντά του ένας μακιγιέρ για να πιάσει δουλειά, προετοιμάζοντάς τον για το γύρισμα.



Σύντομα σπεύδουν κοντά του στελέχη της παραγωγής. Ο μακιγιέρ ολοκληρώνει και για λίγο ο Μπαντέρας συνομιλεί πιθανότατα για τα διαδικαστικά των γυρισμάτων. Αξιοσημείωτο το ότι αν και σε εξωτερικό χώρο, στελέχη της παραγωγής όπως και ο μακιγιέρ του Μπαντέρας φορούν προστατευτική μάσκα.



Οι σκηνές, την πέμπτη μέρα των γυρισμάτων στην παράκτια υποδομή της πόλης θα ολοκληρωθούν απόψε
ενώ το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα η οδός Εθνικής Αμύνης, ετοιμάζεται και για ένα Σάββατο που, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα είναι επίσης γεμάτο κινηματογραφική δράση.

Δίπλα στον Αντόνιο Μπαντέρας θα προστεθεί στο επόμενο διάστημα και η συμπρωταγωνίστρια του Κέιτ Μπόσγουρθ. Η Αμερικανίδα σταρ θα ξεκινήσει άμεσα την τελική της προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετέχει στα γυρίσματα τις επόμενες ημέρες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.