ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Μπήκαν ανενόχλητοι και σήκωσαν 15 χιλιάδες ευρώ από μαγαζί του κέντρου (βίντεο)

Βιολέτα Φωτιάδη04 Ιουλίου 2022

Τρεις άνδρες με καλυμμένα όλα τους τα χαρακτηριστικά χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να μπουν σε γνωστό μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να το κάνουν φύλλο και φτερό αρπάζοντας τις εισπράξεις της ταμειακής και όσα χρήματα είχαν στο χρηματοκιβώτιο οι ιδιοκτήτες. Μάλιστα οι δράστες, όπως φαίνεται και στο βίντεο, γνώριζαν με τεράστια ακρίβεια τους χώρους του μαγαζιού όπως και το που βρίσκονταν τα χρήματα και έτσι κατάφεραν να κάνουν τη ληστεία σε χρόνο ρεκόρ.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τις 5:15 τρεις άνδρες εισβάλουν σε κατάστημα επί της οδού Καντούνη φορώντας ολόσωμες φόρμες και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Μάλιστα, οι δράστες φαίνεται να μπήκαν ανενόχλητοι στο μαγαζί. Το μοναδικό εργαλείο που κουβαλούσαν ήταν μια βαριοπούλα.

Οι δυο από τους τρεις δράστες κατευθύνονται αμέσως και με κινήσεις ακρίβειας στο γραφειο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Ο τρίτος μένει στο ισόγειο και μόλις οι συνεργοί του ρίχνουν το χρηματοκιβώτιο από τον τοίχο εκείνος «σηκώνει» την ταμιακή η οποία περιείχε εισπράξεις τουλάχιστον δύο ημερών. Μόλις το ρολόι δείξει 5:18 οι δράστες έχουν κλέψει 15 χιλιάδες ευρώ και έχουν εξαφανιστεί μπαίνοντας σε ένα παλιό αμάξι σκούρου χρώματος.

Σύμφωνα με τον Παύλο Ραμφόπουλο, έναν εκ των ιδιοκτητών, «εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μπήκαν Σάββατο ξημερώματα και μάλιστα σε ώρες που η περιοχή σφύζει από ζωή».





This page might use cookies if your analytics vendor requires them.