ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη -4ο Συνέδριο Τουρισμού: Αυξητικές τάσεις στις προκρατήσεις για το 2019

Σοφία Χριστοφορίδου14 Μαρτίου 2019

Αυξητικές τάσεις καταγράφονται στις προκρατήσεις για το 2019, τόνισε η γενική διευθύντρια τουριστικής τουριστικής πολιτικής του υπουργείου Τουρισμού Παναγιωτα. Διονυσοπούλου, από το βήμα του 4ου συνεδρίου τουρισμού των πέντε διμερών επιμελητηρίων. Η κ. Διονυσοπούλου ανέφερε ακόμη ότι προστίθενται νέες πτήσεις από αγορές εξωτερικού, σημειώνοντας ότι «δεν επαναπαυόμαστε».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Βούλα Πατουλίδου τόνισε ότι στα χρόνια της κρίσης μόνο ο κλάδος του τουρισμού είχε θετικό πρόσημο. Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη είπε ότι «είναι ένα συρταρωτό μυθιστόρημα με πολλές ανεξάρτητες ιστορίες». «Ο στόχος για 5 εκατ. διανυκτερεύσεις το χρόνο την επόμενη πενταετία δεν είναι ανέφικτο» είπε αναφερόμενη στο επενδυτικό ενδιαφέρον για το real estate και το air bnb. «

Το συνέδριο «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος» διοργανώνεται από τα πέντε διμερή επιμελητήρια -ελληνοαμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο, ελληνοβρετανικό εμπορικό επιμελητήριο, ελληνογαλλικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο και το ελληνοϊταλικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.