ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας στους Αμπελόκηπους

MakThes Team20 Μαΐου 2020

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κτίριο του Β' ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, επί της οδού Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, στους Αμπελόκηπους, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Με ανακοίνωση του, ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης ευχαριστεί όλους του συμπολίτες και δημότες των όμορων δήμων που επισκέπτονται τη δομή και αφιερώνουν λίγο χρόνο από την ημέρα τους για να δώσουν αίμα. Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 30 Μαΐου, με το εξής ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, η λειτουργία του Κέντρου Αιμοληψίας θα μεταφερθεί στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10). Το Κέντρο Αιμοληψίας λειτουργεί ανεξάρτητα από τράπεζες αίματος των δήμων και δημιουργήθηκε σαν προσωρινή δομή για την εξυπηρέτηση όλων των κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.