ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς ο ΠΑΟΚ (video)

MakThes Team20 Ιουλίου 2019

Αυξημένο βαθμό ετοιμότητας έδειξε ο ΠΑΟΚ στη νίκη με 4-0 επί της Σιντ Τρούιντεν, στο πρώτο φιλικό επί βελγικού εδάφους. Ασφαλώς η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στην επίθεση, μετά και την πεντάρα επί της Κλουζ, αλλά και η συνέπεια στην άμυνα, αποτελούν τα δύο πιο ευχάριστα συμπεράσματα για τον Δικέφαλο. Αν συνυπολογιστεί ότι το σημερινό ματς αποτελούσε πρόβα τζενεράλε για τη Σιντ Τρούιντεν, καθώς το βελγικό πρωτάθλημα ξεκινάει το επόμενο σαββατοκύριακο, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της υπεροχής του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα έδειξαν να προσαρμόζονται στο 4-4-2 που προτιμά ο Πορτογάλος προπονητής, που χρησιμοποίησε τον Πέλκα στο πλευρό του Άκπομ. Πάντως, ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκλινε συχνά προς τη δεξιά πτέρυγα ανάπτυξης, βγάζοντας πολλές συνεργασίες με τον Ζαμπά.

Πέραν των προαναφερθέντων, ξεκίνησαν και οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Μπίσεβαρ. Αρχικά στο φύλλο αγώνα είχε δηλωθεί και ο Γιαννούλης, που όμως ένιωσε στομαχικές διαταραχές, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο βασικό σχήμα από τον Ροντρίγκο.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Μπίσεσβαρ, που αξιοποίησε τη σέντρα του Ζαμπά και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ και ο Ντούγκλας Αουγκούστο, που νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ με εξαιρετικό σουτ.

Στο 48’ ο Μίσιτς έδωσε πολύ ωραία ασίστ στον Ζαμπά, που τελείωσε σωστά τη φάση για το 3-0 και μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ, ο επίλογος γράφτηκε με το πέναλτι που κέρδισε στο 80’ ο Πέντρο Ενρίκε κι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ένα λεπτό αργότερα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (61’ Μελίσσας), Μάτος (61’ Μιχαηλίδης), Βαρέλα (61’ Ίνγκασον), Κρέσπο (61’ Χατζηισαΐας), Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί (61’ Κάτσε), Αουγκούστο (46’ Μίσιτς), Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (46’ Λημνιός), Πέλκας (61’ Ενρίκε), Άκπομ (61’ Σφιντέρσκι).


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.