ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: To προγνωστικό για το σούπερ ντέρμπι του Άνφιλντ

MakThes Team03 Οκτωβρίου 2021

Γεμάτο το Κυριακάτικο (3/10) στοιχηματικό μενού με ντέρμπι και φουλ πρόγραμμα σε όλα τα δημοφιλή πρωταθλήματα.Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα αξιόλογα προγνωστικά, με το πιο εμπορικό όλων να έρχεται από το Άνφιλντ.

Η Λίβερπουλ έκανε… προπόνηση στο θεωρητικά απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την Πόρτο για το Champions League την περασμένη Τρίτη. Το τελικό 5-1 τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα, σκόραρε με χαρακτηριστική άνεση, σχεδόν… περπατώντας έκανε το 2-0 στο ημίχρονο και με την ίδια χαλαρότητα έκανε το 3-0 στο 60’.

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε να χάσει η Μάντσεστερ Σίτι, υπέστη ξανά ήττα την Τρίτη στο Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της, στη συνέχεια ήταν φυσιολογικό η Σίτι να πάρει την μπάλα και τον έλεγχο. Είχε τρομακτική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο διπλό δοκάρι με Στέρλινγκ και Σίλβα, πίεσε αρκετά, αλλά παράλληλα ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Παριζιάνων.

Η Σίτι έρχεται από πειστικότατη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι, θεωρούμε ότι σήμερα έχει τον πρώτο λόγο. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.83.

Δείτε τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων, όλα τα στατιστικά και το κουπόνι στην ενότητα "Στοίχημα" του makthes.gr

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.