ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19 ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο σπίτι με... κορονοϊό η μισή showbiz της χώρας (βίντεο)

MakThes Team05 Ιανουαρίου 2022

Με κορονοϊό νοσεί η... μισή showbiz της χώρας.

Τραγουδιστές και ηθοποιοί ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλο στα social media ότι νοσούν από COVID-19.

Ενδεικτικά, η τραγουδίστρια Ζόζεφιν, δημοσιοποίησε βίντεο ενημερώνοντας τους ακολούθους της ότι είναι θετική στον κορονοϊό και τους προέτρεψε να προσέχουν, ώστε να μη νοσήσουν οι μεγαλύτερες ηλικίες, οι οποίες μπορεί να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.

Ο Βασίλης Πορφυράκης νοσεί και αυτός με κορονοϊό και μάλιστα βρίσκεται στο σπίτι με παροχή οξυγόνου, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία σε λογαριασμό του και ζητώντας από όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους.

Η τραγουδίστρια Χρίστίνα Μαραγκόζη διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά. Όπως γνωστοποίησε η ίδια, νοσεί με ήπια συμπτώματα αυτή τη φορά.

Για τέσσερις ημέρες, η τραγουδίστρια Μαρία Ιακωβίδου είχε αρνητικά τεστ, αλλά την πέμπτη διαγνώστηκε θετική.

Η influencer Σούπερ Κική νοσεί και αυτή με βαριά συμπτώματα. «Δύο χρόνια την γλίτωνα. Πάρτα τώρα», έγραψε σε ανάρτησή της.

Με κορονοϊό διαγνώστηκε και η παρουσιάστρια του Mega, Ανθή Βούλγαρη. Σύμφωνα με την ίδια, παρότι τριπλά εμβολιασμένη, εμφάνισε πυρετό, πόνους στα κόκκαλα και στον λαιμό.

Θετική στην COVID-19 είναι για δεύτερη φορά και η Μαρίνα Πατούλη. Η δημοτική σύμβουλος του Αμαρουσίου ανέφερε ότι κόλλησε τη μετάλλαξη Όμικρον.

Το ίδιο συνέβη και στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Δείτε βίντεο:

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.