ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΡΟΔΟΠΗ

Στη Ροδόπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτ.)

MakThes Team08 Ιουλίου 2022

Με επίσκεψη στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στη Μαρώνεια άρχισε την περιοδεία του στον νομό Ροδόπης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου τον ξενάγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων.

Παρουσία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τελέστηκαν τα εγκαίνια των Κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής στο Κρυονέρι Ροδόπης.

Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν οι βουλευτές Ροδόπης κ.κ.Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ.Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ.Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Δήμαρχος Ιάσμου κ.Οντέρ Μουμίν, ο πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ και Δήμαρχος Ξάνθης κ.Μανώλης Τσέπελης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ.Παύλος Δαμιανίδης, η ειδική σύμβουλος της ΠΑΜ-Θ κ.Ζωή Κοσμίδου, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν.Ροδόπης κ.Μαίρη Κοσμίδου, ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ.Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και ο Αντιπρύτανης Οικονομικών του ΔΠΘ κ.Φώτης Μάρης, ο κ.Γιάννης Βεζυργιαννίδης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, εκπρόσωποι της αστυνομικής και στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής καθώς και εκπρόσωποι φορέων της πόλης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας του πρωθυπουργού, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα συζητήσει με κατοίκους της πόλης.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, αναχώρησε για την Ξυλαγανή όπου θα επισκεφθεί το Λαογραφικό Μουσείο.

Ακολούθως, στις 12.00, θα μεταβεί στη ΒΙΠΕ, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου IGB. Στην τελετή εγκαινίων αναμένεται να παραβρεθούν επίσης ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Κίριλ Πετκόφ, μαζί με τον υπουργό Ενέργειας, όπως και ο υπουργός Ενέργειας του Αζερμπαϊτζάν, της χώρας που προμηθεύει με Φυσικό Αέριο τον αγωγό TAP, ο οποίος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογo του Κώστα Σκρέκα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.