ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στ. Αγγελούδης: Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλοι μαζί για μια καλύτερη καθημερινότητα (βίντεο & φωτ.)

MakThes Team15 Οκτωβρίου 2023

Υπό τους ήχους του τραγουδιού των AC DC «Thunderstruck» βγήκε από το εκλογικό κέντρο του ο Στέλιος Αγγελούδης, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που κέρδισε κατά κράτος τον απερχόμενο δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στον σημερινό Β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με τη νέα του ιδιότητα ο κ. Αγγελούδης έκανε δηλώσεις ενώπιον συνεργατών, φίλων και ψηφοφόρων σημειώνοντας πως είναι συγκινημένος.

«Η πόλη μας μίλησε, οι πολίτες μίλησαν» σημείωσε αρχικά και ευχαρίστησε όλους τους Θεσσαλονικείς ακόμη και όσους δεν επέλεξαν τον συνδυασμό του ή επέλεξαν να απόσχουν από την εκλογική διαδικασία.

«Είναι δική μας ευθύνη τώρα να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους με τη δουλειά μας», διαμήνυσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα μέλη του συνδυασμού του.

«Αλλάξαμε σελίδα. Γράφουμε ιστορία όλοι μαζί για μια καλύτερη καθημερινότητα για μεγαλύτερη φροντίδα και δράση. Για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει. Τώρα ξεκινάμε. Δεν περισσεύει κανείς. Είναι η ώρα να ανταποδώσουμε στην πόλη όλα αυτά που της χρωστάμε», κατέληξε ο κ. Αγγελούδης.

Μεταξύ των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται στο εκλογικό κέντρο του κ. Αγγελούδη είναι και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ο καθηγητής της Νομικής του ΑΠΘ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς επίσης και η βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Εξάλλου, ο πρώτος επίσημος που τηλεφώνησε στον κ. Αγγελούδη για να τον συγχαρεί ήταν ο νέος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Φιλόθεος.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.