ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ EURO 2020

Σουηδία - Πολωνία 3-2: Πρώτη η μία, στο σπίτι της η άλλη (βίντεο)

MakThes Team23 Ιουνίου 2021

Η Σουηδία έφερε σε πέρας την αποστολή της στον 5ο όμιλο του EURO. Νικώντας με 3-2 την Πολωνία στην Αγ. Πετρούπολη οι Σκανδιναβοί εξασφάλισαν την πρωτιά και στη φάση των "16" θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ουκρανίας (το πιθανότερο) και Φινλανδίας, την Τρίτη 29/6 (22:00) στο "Χάμπτεν Παρκ" της Γλασκώβης.

Οι Σουηδοί έδειξαν με το καλημέρα τις διαθέσεις τους σκοράροντας με τον Φόρσμπεργκ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαδραματίστηκε η φάση του EURO μέχρι σήμερα με την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Λεβαντόφσκι.

Ο Φόρσμπεργκ στο 59' έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους Πολωνούς στο 59', ο Λεβαντόφσκι μείωσε δύο λεπτά αργότερα σε 2-1 με πανέμορφο γκολ και στο 84' ο ίδιος παίκτης με πλασέ ισοφάρισε και μετέτρεψε το ματς σε θρίλερ. Η Πολωνία βγήκε όλη μπροστά και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλάεσον βρήκε την ευκιαρία να χαρίσει στους Σουηδούς την πρώτη θέση.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ (68' Κραφθ), Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Λάρσον, Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ (77' Κλάεσον), Ίσακ (68' Μπεργκ), Κουέισον (55' Κουλουσέφσκι).

ΠΟΛΩΝΙΑ: Τσέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Γιόζβιακ (61' Σφίερτσοκ), Κριχόβιακ (78' Πλάχετα), Κλιχ (73' Κοζλόφσκι), Πούχατς (46' Φρανκόφσκι), Σφιντέρσκι, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι.

Δείτε τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και το πλήρες πρόγραμμα του EURO

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.