ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ EURO 2020

Σκωτία - Τσεχία 0-2: Τους πήρε και τους "Σίκ-ωσε" (βίντεο)

MakThes Team14 Ιουνίου 2021

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο EURO η Τσεχία, που επικράτησε με 2-0 της Σκωτίας στο "Χάμπτεν Παρκ" με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σικ.

Οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο 25χρονος άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν πήδηξε ψηλότερα από όλους στη σέντρα που έγινε από τα δεξιά και με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0 στο 42'.

Με την ψυχολογία που τους έδωσε το προβάδισμα, οι παίκτες της Τσεχίας μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 46' εκ νέου με τον Σικ. Ό,τι δεν πέτυχε, όμως, τότε το έκανε έξι λεπτά αργότερα, όταν η ομάδα του βγήκε στην αντεπίθεση και ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τη σέντρα.

Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε στο 47' το δοκάρι του Χέντρι, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής έφτασε κοντά στο 1-1.

Στο 66' ο Ντάικς βρέθηκε σε θέση βολής για το 2-1, όμως, ο Μάρσαλ έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν στην εστία του, ενώ ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε να "γράψει" το 3-0 στο 90'.

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Ο' Ντόνελ (79' Φόρεστ), Χάνλεϊ, Κούπερ, Χέντρι (67' Μακγκρέγκορ), Ρόμπερτσον, Άρμστρονγκ (67' Φρέιζερ), ΜακΓκιν, ΜακΤόμινεϊ, Κρίστι, Ντάικς (79' Νίσμπετ).

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Κουφάλ, Τσέλουστκα, Κάλας, Μπορίλ, Σούτσεκ, Κραλ, Νταρίντα (87' Σέβτσικ), Μάσοπουστ (72' Βίντρα), Γιάνκτο, Σικ (87' Κρμέντσικ).

Δείτε τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και το πλήρες πρόγραμμα του EURO



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.