ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 31 Μαρτίου

Μιχάλη Σιούτα30 Μαρτίου 2019

Ο καιρός της Κυριακής

Στη βόρεια και δυτική Ελλάδα, καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια. Στην ανατολική Θεσσαλία, Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Κρήτη αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Άνεμοι και Θερμοκρασίες

Άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο ισχυροί έως θυελλώδεις, 6-8 Μποφόρ με μικρή εξασθένιση. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 4 έως 20 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 17 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και ανέμους μεταβλητούς μέτριους, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι Βοριάδες, στα ανατολικά ισχυροί έως θυελλώδεις, 6-8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Θερμοκρασία από 7  έως 16 βαθμούς.

Ο καιρός της ερχόμενης εβδομάδας

Δευτέρα-Τρίτη

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ορεινά ηπειρωτικά με τοπική συννεφιά, και οι Κυκλάδες και η Κρήτη με λίγες βροχές τη Δευτέρα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί μέτριοι, 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες, μέτριοι έως πολύ ισχυροί 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τετάρτη-Πέμπτη

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά σε όλη τη χώρα, εξαίρεση το ανατολικό Αιγαίο και η Κρήτη με λίγες βροχές. Πιθανές τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Ανατολικοί, στα πελάγη μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Παρασκευή-Σάββατο

Άστατος καιρός, αυξημένη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι θα γίνουν Νοτιάδες, στα πελάγη μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.