ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από τρεις μήνες ο πρώτος ύποπτος φάκελος στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης!

Έλενα Αποστολίδου10 Ιανουαρίου 2019

Από τα πρώτα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας που παρέλαβαν ύποπτο φάκελο φαίνεται ότι είναι το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον πρύτανη Παναγιώτη Τζιώνα φάκελοι που περιείχαν τεύχη περιοδικών στα οποία υπήρχε σκόνη έφτασαν στο ΤΕΙ δύο φορές τους τελευταίους τρεις μήνες, ωστόσο επειδή το περιεχόμενό τους δεν θεωρήθηκε ύποπτο πετάχτηκαν στα σκουπίδια!

Όπως μάλιστα δήλωσε στο makthes.gr οι φάκελοι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους φακέλους που έλαβαν τα άλλα 12 πανεπιστήμια.

«Πρόκειται για τεύχη περιοδικών με προσηλυτιστικό περιεχόμενο μουσουλμανικό, ινδιουιστικό, από ότι θυμάμαι και προερχόταν από την Ινδία. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι φάκελος περιείχε ένα πλέγμα και ήταν τριμμένο, δηλαδή δημιουργούσε μια σκόνη στο περιεχόμενο του. Δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα, ούτε παραπονέθηκε κάποιος υπάλληλος. Πετάξαμε αμέσως τον φάκελο και το περιεχόμενο καθώς δεν θεωρήσαμε ότι είναι κάτι ύποπτο. Καθημερινά έρχονται δεκάδες τεύχη περιοδικών στο ΤΕΙ και δεν φανταζόμασταν ότι περιέχει κάτι ύποπτο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιώνας ο οποίος σημείωσε: «Η σημερινή αποκάλυψη μας αναστάτωσε. Θα δώσουμε αυστηρότερες οδηγίες στους εργαζόμενους».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.