ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πόλο: Ιστορική νίκη και πανηγυρική πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων (βίντεο)

MakThes Team04 Αυγούστου 2021

Με... μάτι που γυάλιζε και εξαιρετική απόδοση σε άμυνα και η επίθεση η Εθνική ομάδα πόλο συνέτριψε με 10-4 το Μαυροβούνιο και για δεύτερη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το 2004 είχε προκριθεί απευθείας από τον όμιλο, η σημερινή νίκη είναι η πρώτη της Ελλάδας σε νοκ άουτ αγώνα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Μετά το 1-1 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου η Εθνική πάτησε το γκάζι, ξέφυγε με 6-1 και "καθάρισε" τον προημιτελικό μπαίνοντας στη ζώνη των μεταλλίων. Αντίπαλός της στον ημιτελικό της Παρασκευής (6/8, 09:30) θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ Κροατίας και Ουγγαρίας, που θα ξεκινήσει στις 13:50.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γκόικοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούτσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.