ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιο ενεργά παρών ο Κώστας Καραμανλής στη μάχη των εθνικών εκλογών

Νίκος Οικονόμου02 Ιουνίου 2019

Το χειροκρότημα ήταν πιο θερμό και ο κόσμος πιο πολύς στη σημερινή παρουσία του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην πρωθυπουργός άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο δημοτικό σχολείο και το κλίμα κατά την υποδοχή του ήταν σαφώς πιο ζεστό από ό,τι την προηγούμενη Κυριακή.

Μάλιστα εκτός από τους τρεις βουλευτές της Θεσσαλονίκης που ήταν παρόντες (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη), στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε ο Καραμανλής βρέθηκαν το πρωί οι δύο γαλάζιοι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης που είχαν εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. 

Ο λόγος για τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Λάζαρο Κυρίζολγου. Όσο για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, η χειραψία με τον Καραμανλή ήταν μάλλον κρύα. Το πρωί ήταν παρόντες και οι παλιοί κομματικοί φίλοι του Καραμανλή Βάκης Φραντζής, Λεωνίδας Τσολέκας και Δημήτρης Δαρνάκας καθώς και ο παλιός συνδικαλιστής Γιώργος Τσαλικάκης.

Αυτό που φάνηκε πάντως ήταν ότι ο Καραμανλής θα δώσει πιο δυναμική παρουσία στη Θεσσαλονίκη ενόψει της επερχόμενης εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου. Και είναι κάτι το οποίο συζήτησε ήδη με τον πρόεδρο της Διοικούσας Τάσο Σπηλιόπουλο, που ήταν και αυτός παρών το πρωί κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τον Κώστα Καραμανλή.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.