ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19

Πέθανε από κορονοϊό ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος στη Θεσσαλονίκη – Δεν είχε εμβολιαστεί

Θεολόγος Ηλιού24 Νοεμβρίου 2021

Μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ο αρχιμανδρίτης Θεολόγος, κατά κόσμον Ιωάννης Ουζούνης. Ο 46χρονος αρχιμανδρίτης δεν είχε εμβολιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα που τελείωνε η καραντίνα του και πίστευε πως είναι καλύτερα, το βράδυ πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του.

Όπως λένε στο makthes.gr, άνθρωποι που τον γνώριζαν, δεν ήταν αρνητής αλλά είχε τρομοκρατηθεί από τα fakenews που κυκλοφορούν για τον εμβολιασμό και λόγω φόβου δεν είχε εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο όταν νόσησε και παρέμενε στο σπίτι του μαζί με αλλά τρία μέλη της οικογένειας του, τα οποία επίσης νοσούν. Μάλιστα, χθες η οικογένεια του δεν μπόρεσε να τον αποχαιρετήσει στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε του στον ιερό ναό της Παναγίας των Χαλκέων, όπου λειτουργούσε και εξομολογούσε.

Πάντως, σύμφωνα με πιστούς, στον συγκεκριμένο ναό φαίνεται να υπάρχει συρροή κρουσμάτων καθώς πριν λίγες ημέρες είχε νοσήσει ακόμα ένας παπάς αλλά και ένας εργαζόμενος.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.