ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παπαθεοδώρου: «Νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο»

MakThes Team23 Μαρτίου 2019

Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, στο ντέρμπι του «Nick Galis Hall», εξέφρασε ο προπονητής του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος δήλωσε πάντως απογοητευμένος από την ποιότητα της αναμέτρησης στο Παλέ. 

«Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης ανεξαρτήτως κατάστασης. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και για λόγους γοήτρου και βαθμολογικούς. Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40’ σε μια πολύ δύσκολη έδρα, θεωρώ ότι κερδίσαμε απόλυτα δίκαια. Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες. Προετοιμαστήκαμε να παίξουμε ένα σκληρό και ιδιαίτερο παιχνίδι. Ήταν μια… κλωτσοπατινάδα και δε θα μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα μετά από τόσα λάθη. Αν σε κρατάνε, σε χτυπάνε, και σε… κλωτσάνε πως να βάλεις καλάθια. Έχουμε κερδίσει αυτό ματς, ήρθαμε εδώ να παίξουμε μπάσκετ, τι είναι αυτό; Εγώ είμαι πολύ στενοχωρημένος από αυτό το μπάσκετ που παίχτηκε».

Από την άλλη πλευρά, ο  κόουτς του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στις χαμένες βολές. «Ήταν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το σκορ. Έχουμε δεχθεί 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, έχουμε κρατήσει τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκοράρισμα. Έχουμε τα ίδια δίποντα, τα ίδια τρίποντα, έχουμε κυριαρχήσει στα ριμπάουντ, είμαστε καλύτεροι στις ασίστ… Οι 13/26 βολές μας πλήγωσαν. Αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού, όταν κρίνεται σε ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, πόσο μάλλον στις βολές. Μετά από καιρό είδαμε τους παίκτες να... πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Το ξέρουμε ότι μια τέτοια ήττα στενοχωρεί πολλούς, αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε δίκαιοι. Σήμερα ειδικά στο δεύτερο μέρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.