ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0: Ήταν να μην μπει το πρώτο (videos)

Νίκος Παππάς09 Φεβρουαρίου 2020

Σε ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το ξέσπασμά του στο δεύτερο τού επέτρεψε να νικήσει με 4-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα και να παραμείνει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν για τον ΠΑΟΚ το χειρότερο όχι απλά φέτος, αλλά τα τελευταία χρόνια γενικότερα. Χωρίς ίχνος δημιουργικότητας και ιδεών, ο Δικέφαλος δεν έφτασε σε καμία περίπτωση κοντά στο γκολ και μάλιστα η μοναδική καλή ευκαιρία χάθηκε από τον ΟΦΗ στο 37’, όταν ο Σεμέντο πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

Ο Αμπέλ Φερέιρα προσπάθησε να παρέμβει στην εικόνα του ματς φέρνοντας πιο κεντρικά τον Ελ Καντουρί και τραβώντας στα άκρα τον Μπίσεσβαρ, αλλά η απόδοση του ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να ακουστούν αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να παραταχθεί με δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αφού Λημνιός και Μαουρίσιο αντικατέστησαν Ελ Καντουρί και Εσίτι, αντίστοιχα. Η λύση στο πρόβλημα του Δικέφαλου βρέθηκε γρήγορα, αφού σε διάστημα δέκα λεπτών οι Κρητικοί υπέπεσαν σε δύο πέναλτι. Στο πρώτο ο Μπίσεσβαρ νικήθηκε από τον Σωτηρίου στο 50’, αλλά ο Άκπομ σκόραρε στην επαναφορά και στο δεύτερο ο Άγγλος φορ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο 60’ για το 2-0.

Απαλλαγμένος πλέον από το άγχος ο ΠΑΟΚ άρχισε να απλώνει πιο σωστά το παιχνίδι του και στο 66’ έφτασε σε τρίτο γκολ με κεφαλιά του Λάμπρου, που αξιοποίησε τη σέντρα του Μπίσεσβαρ, ενώ στο 83’ ο Αουγκούστο με σουτ διαμόρφωσε το 4-0.

Ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς) κιτρίνισε τους Μίσιτς και Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ και τον Γιαννούλη του ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74’ Αουγκούστο), Εσίτι (46’ Μαουρίσιο), Λάμπρου, Ελ Καντουρί (46’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης (89' Περδίκης), Βαφέας, Ζοάο, Μπράουν, Νάστος, Στάικος, Σεμέντο, Βαζ (82’ Νοικοκυράκης), Νέιρα (46’ Ναμπί), Μάνος.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.