ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Κάθε πράγμα στον καιρό του

Νίκος Παππάς26 Απριλίου 2021

"Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή δύσκολα θα ξαναδούμε τον ίδιο σχηματισμό", γράφαμε την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά μας διέψευσε ο Πάμπλο Γκαρσία με τις επιλογές του. Μαζί, διέψευσε και τις προσδοκίες για ένα ξεκούραστο τρίποντο απέναντι στον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών.

Η λογική λέει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ επέλεξε να διατηρήσει τη συγκεκριμένη διάταξη, ώστε να δουλευτεί σε ακόμη ένα ματς πριν την ημιτελική ρεβάνς με την ΑΕΚ, εκεί όπου η ομάδα του πράγματι θα χρειαστεί να κλείσει τους χώρους, ώστε να προστατεύσει το προβάδισμα με 1-0 από τον πρώτο ημιτελικό. Αν συνυπολογιστεί και η κόπωση των ποδοσφαιριστών, που την επικαλέστηκε και ο ίδιος, εξηγείται γιατί ο Ουρουγουανός ρίσκαρε να "θυσιάσει" ένα ματς, ώστε να προστατεύσει τον μεγάλο στόχο της ομάδας.

Απεναντίας, για την πειραματική ενδεκάδα με την οποία ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει γκολ στο τέλος, η λογική ακόμη αναζητείται.

Όσο για τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός, ακυρωθέν γκολ δεν υπάρχει, μιας και οι αμυνόμενοι έχουν ακούσει το σφύριγμα του Γκεστράνιους και δεν κυνηγούν με ένταση τη φάση. Υπάρχει, όμως, ένα τετ-α-τετ που κόπηκε και την κατάληξη του οποίου δεν θα μάθουμε ποτέ.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.