ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ EURO 2020

Ουγγαρία - Πορτογαλία 0-3: "Καταιγίδα" δέκα λεπτών (βίντεο)

MakThes Team15 Ιουνίου 2021

Η Πορτογαλία φλέρταρε με την καταστροφή, αλλά κατόρθωσε να σώσει την παρτίδα στην κατάμεστη "Πούσκας Αρένα" της Βουδαπέστης. Η Ουγγαρία έπαιξε άμυνα με το... μαχαίρι στα δόντια, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν βοηθήθηκαν από την αργή τους ανάπτυξη και έπρεπε το ματς να φτάσει στο 84', για να βρεθεί η λύση. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ξέσπασε στο τελευταίο δεκάλεπτο, νίκησε με 3-0 και απέφυγε το κάζο, αφού ακολουθούν οι αγώνες με Γερμανία και Γαλλία.

Οι χαμένες ευκαιρίες των Ζότα και Ρονάλντο κράτησαν το αποτέλεσμα στο 0-0 μέχρι το 84', όταν ο Γκερέιρο βοηθήθηκε από μία κόντρα και άνοιξε το σκορ, ενώ μετά ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σκόραρε δις (87' με πέναλτι, 91' με πλασέ) και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των EURO φτάνοντας τα 11 γκολ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατίλα Σάλαϊ, Νάτζ, Λόβρεντσιτς, Κλάινχαϊσλερ (78' Ζίγκερ), Σέφερ (65' Νέγκο), Φιόλα, Άνταμ Σάλαϊ, Ρόλαντ Σάλαϊ (78' Σεν).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Σεμέντο, Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Ντανίλο, Καρβάλιο (81' Ρενάτο Σάντσες), Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα (71' Ράφα Σίλβα), Ζότα (81' Αντρέ Σίλβα), Ρονάλντο.

Δείτε τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και το πλήρες πρόγραμμα του EURO


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.