ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ

Όταν το φαρμακείο πρωτοπορεί

MakThes Team23 Οκτωβρίου 2019

To Adrianoupoleos Pharmacy είναι ένα πρωτοποριακό φαρμακείο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Με εφόδια τη δημιουργική του ομάδα, τα καινοτόμα προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, τη γνώση και την εξειδίκευση σας παρέχει οτιδήποτε έχετε ανάγκη σε συνδυασμό με τη μοναδική εξυπηρέτηση! 

Στον προαύλιο χώρο του θα δείτε τον πρώτο αυτόματο πωλητή παραφαρμάκων στη Θεσσαλονίκη για την άμεση εξυπηρέτηση σας 24 ώρες. Σημαντικό τμήμα του φαρμακείου είναι αφιερωμένο στα φυτικά και στα βιολογικά προϊόντα, ενώ κεντρική θέση κατέχει η φροντίδα της μητέρας και του παιδιού. Στο εσωτερικό του φαρμακείο θα βρείτε το ''Adrianoupoleos mommy's room''. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο η μητέρα μπορεί να καλύψει κάθε άμεση ανάγκη του παιδιού και να ενημερωθεί, από την μαία του φαρμακείου, σχετικά με οτιδήποτε την απασχολεί.

Η ομάδα του Adrianoupoleos Pharmacy αποτελείται από φαρμακοποιούς, διατροφολόγους, αισθητικούς και όχι μόνο! Το φαρμακείο λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 21:00 & Σάββατο 08:00 – 15:00. Με θετική διάθεση πάνω απ’ όλα όλη η ομάδα αντιμετωπίζει κάθε πελάτη σαν τον μοναδικό πελάτη, προσφέροντας του μια μοναδική εμπειρία! 


Info

Αδριανουπόλεως 55

Καλαμαριά

2310 442924

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.