ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε από 20 φορές μητέρα και αδερφή

MakThes Team27 Οκτωβρίου 2020

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε η επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη, όταν ένας 51χρονος μαχαίρωσε άγρια την 86χρονη μητέρα του και την δίδυμη αδερφή του μέσα στο σπίτι τους, στο Ηράκλειο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματα της, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Cretalive, ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 51χρονος δράστης που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό και μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε, ενώ η κόρη της οικογένειας νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το creta24.gr ο 51χρονος ζούσε με τη μητέρα του σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου οικογενειακής πολυκατοικίας, με την ηλικιωμένη να τον φροντίζει παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και η ίδια.

Οι φωνές της 51χρονης αδερφής κινητοποίησαν τους γείτονες οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, βρήκαν κλειδωμένη την εξώπορτα, χτύπησαν το θυροτηλέφωνο και εικάζεται πως τους άνοιξε η αδερφή του 51χρονου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις δύο γυναίκες μέσα σε μια λίμνη αίματος. Διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβασαν την 85χρονη με τη βοήθεια ενός καροτσιού, την μετέφεραν στο φορείο και την έβαλαν στο ασθενοφόρο.

Έχοντας δεχτεί 20 μαχαιριές, οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την σταθεροποιήσουν προκειμένου να μπει στο χειρουργείο, ωστόσο η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Άλλες τόσες μαχαιριές έχει δεχτεί και η κόρη της, η οποία φέρεται να βγήκε από το διαμέρισμα περπατώντας με την βοήθεια των διασωστών από το σπίτι και μεταφέρθηκε και εκείνη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.