ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ταραντίνο αποκάλυψε ποια είναι η καλύτερη ταινία του - και δεν είναι το Pulp Fiction

MakThes Team17 Νοεμβρίου 2022

Την καλύτερη ταινία που 'χει κάνει, σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, αποκάλυψε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο 59χρονος σκηνοθέτης εμφανίστηκε στο στο The Howard Stern Show, όπου και κλήθηκε να επιλέξει την καλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ.

«Χρόνια οι άνθρωποι με ρωτούν τέτοια πράγματα», είπε ο Ταραντίνο. «Και πάντα έλεγα κάτι σαν, «Α, είναι όλα τα παιδιά μου. Πραγματικά όμως πιστεύω ότι το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» είναι η καλύτερη ταινία μου».

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2019 και ξεπέρασε τις προσδοκίες το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας με εισπράξεις 371 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Στα Όσκαρ του 2020, η ταινία που επιλέχθηκε ήταν υποψήφια για 10 βραβεία, μεταξύ των οποίων καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας, χαρίζοντας στον Μπραντ Πιτ το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως ξεπερασμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ που παλεύει να τα βγάλει πέρα ​​με τη βοήθεια του κασκαντέρ του (Πιτ), ενώ μια νέα σταρ, η Σάρον Τέιτ (Μάργκοτ Ρόμπι) μετακομίζει στη διπλανή πόρτα.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την πραγματική δολοφονία της Σάρον Τέιτ, η οποία ήταν οκτώμισι μηνών έγκυος τη στιγμή του θανάτου της, και τριών φίλων της από μέλη της οικογένειας Manson.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.