ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός των ημερών του Πάσχα

Μιχάλη Σιούτα27 Απριλίου 2019

Πολύ καλός καιρός το τριήμερο του Πάσχα, με ηλιοφάνεια σε σχεδόν όλη τη χώρα. Εξαίρεση με λίγες βροχές τα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα.

Κυριακή του Πάσχα

Καλός καιρός σ΄ όλη τη χώρα, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Εξαίρεση με λίγες βροχές ή καταιγίδες τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και το βόρειο Αιγαίο. Άνεμοι, στο Αιγαίο Νοτιάδες, στο Ιόνιο Βοριάδες, μέτριοι 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 8 έως 25, στη νότια από 12 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 25 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς έως μέτριοι, 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Αττική

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί μέτριοι, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

Δευτέρα του Πάσχα

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σ΄ όλη τη χώρα. Το απόγευμα τοπική συννεφιά με λίγες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Άνεμοι, μεταβλητών διευθύνσεων, στα πελάγη μέτριοι, 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη του Πάσχα

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Το μεσημέρι και το απόγευμα αρκετή συννεφιά, και λίγες βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Άνεμοι, μεταβλητών διευθύνσεων, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.