ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Μιχάλη Σιούτα24 Σεπτεμβρίου 2019

Γενικό Δελτίο 

Για αύριο Τετάρτη προβλέπεται για τις πρωινές ώρες συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και στην περιοχή του Αιγαίου, που από το μεσημέρι αναμένεται να σταματήσει. Καλός καιρός στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι, από Δυτικές και Βόρειες διευθύνσεις, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. 

Θερμοκρασία, στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα από 11 έως 27, στη δυτική και νότια από 14 έως 28 και στις νησιωτικές περιοχές από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί συννεφιά με λίγες βροχές, από το μεσημέρι βελτίωση με ηλιοφάνεια. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, τις πρωινές ώρες συννεφιά με τοπικές βροχές, το απόγευμα βελτίωση. 

Άνεμοι μεταβλητοί, 3-4 Μποφόρ. 

Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.


Πέμπτη

Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση, το Ιόνιο, η Ήπειρος και η Μακεδονία με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή

Καλός καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα. Τις απογευματινές ώρες τοπική συννεφιά με λίγες βροχές στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. 

Οι άνεμοι σταδιακά θα γίνουν Βοριάδες, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.