ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ

Νίκος Ταχιάος: Υπάρχει νικητής, συγχαίρω τον κ. Ζέρβα (videos)

Θεολόγος Ηλιού02 Ιουνίου 2019

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Νίκο Ταχιάο στο εκλογικό του κέντρο. Ο ίδιος χαιρέτησε έναν έναν τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. «Κάθε εμπόδιο για καλό» και «για εμάς είσαι νικητής» ήταν κάποιες από τις ατάκες που άκουσε ο κ. Ταχιάος πριν μπει στο εκλογικό κέντρο για να συνομιλήσει με όσους τον περίμεναν από νωρίς.

Ο κ. Ταχιάος συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Ζέρβα με μια φράση που έλεγε ο πατέρας του: «Να θέλεις να κερδίζεις, να ξέρεις να χάνεις». 

«Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, ήμουν πιστός στις αρχές και τις αξίες μου. Έδωσα τον αγώνα με όση δύναμη είχα. Η Θεσσαλονίκη είναι το πάθος μου. Υπάρχει νικητής, στρέψτε τα φώτα στον νικητή» είπε ο Νίκος Ταχιάος, δηλώνοντας πως είναι στη διάθεση του καθενός που έχει καλό σκοπό για τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ο κ. Ταχιάος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τη Νέα Δημοκρατία που τον στήριξε.

Νωρίτερα, αμηχανία, απογοήτευση αλλά και αμφισβήτηση από κάποιους στενούς συνεργάτες του Νίκου Ταχιάου επικράτησαν στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του exit poll από τη  Βεργίνα Τηλεόραση. 

Τη στιγμή που ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του exit poll.

Την ίδια ώρα τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στηθεί έξω από το εκλογικό κέντρο περιμένοντας τον Νίκο Ταχιάο, ενώ κύριο θέμα των παρευρισκόμενων ήταν η  μεγάλη αποχή των ψηφοφόρων.

Στο εκλογικό φτάνουν οι Μελίνα Δερμετζοπούλου, Πάρις Μπίλλιας και Γιάννης Παπαγεωργίου.



This page might use cookies if your analytics vendor requires them.