ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να γκρεμιστεί η γέφυρα στην Καβάλα πρότεινε η δήμαρχος

MakThes Team13 Νοεμβρίου 2018

Η Δήμητρα Τσανάκα μιλώντας σε δημοσιογράφους σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου, πρότεινε να γκρεμιστεί η γέφυρα που κατέρρευσε την περασμένη Παρασκευή, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα.  Η δήμαρχος Καβάλας ανέφερε πως μετέφερε την πρότασή της συνομιλώντας με τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού. Συγκεκριμένα πρότεινε να γκρεμιστεί η γέφυρα και να διαπλατυνθεί ο πάνω δρόμος μπροστά από το Νοσοκομείο καθώς κι αυτός χρήζει παρεμβάσεων. Ακόμη ανέφερε πως αναμένει τις πραγματογνωμοσύνες και πως όταν αυτές ολοκληρωθούν τότε θα προβούν και στις δικές τους ολοκληρωμένες προτάσεις.

Τις τελευταίες μέρες στην Καβάλα συζητιέται ολοένα και περισσότερο η πρόταση της κας Τσανάκα υπό την έννοια πως είναι μια λογική σκέψη καθώς μοιάζει λογικό να γκρεμίσει κάποιος μια γέφυρα και να διαπλατύνει τον δρόμο που πατάει σε χερσαίο κομμάτι. Σε ό,τι δε αφορά το γιατί μια τέτοια πρόταση ακούγεται πρώτη φορά τώρα η δήμαρχος Καβάλας είπε πως τώρα προέκυψε το θέμα με την καταστροφή της γέφυρας, οπότε τώρα είναι και λογικό να προταθεί η καταστροφή της διότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην κατασκευή μιας πιο ασφαλούς λύσης. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά πως «τώρα είναι η ευκαιρία».

Η κα Τσανάκα ρωτήθηκε και για το ποιος τελικά θα βγάλει το πόρισμα των αιτιών της κατάρρευσης της γέφυρας. Η δήμαρχος Καβάλας ανέφερε πως αναζητούν την εμπειρία της Εγνατίας Οδού στα γεφύρια αλλά παράλληλα θέλουν και τη γνώμη των πανεπιστημιακών- των μηχανικών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή κατέρρευσε η γέφυρα της Καβάλας χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.   

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.