ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάσκετ: Ο Γκρίφιν, οι ενοχλήσεις και οι σκέψεις για γκαρντ στον ΠΑΟΚ

Ελένη Τσαλκατίδου25 Ιανουαρίου 2022

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ήταν στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο, η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Μάλκολμ Γκρίφιν και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μοιάζει δυσοίωνο.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός έβγαλε νέα ενόχληση κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο οστικό οίδημα στην περόνη, που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο δίμηνο, και συνεπώς οι ασπρόμαυροι σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους.

Τα δεδομένα είναι τα εξής δύο: Πρώτον, η περίπτωση του τραυματισμού του κρίνεται εξαιρετικά σύνθετη και ως εκ τούτου κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί ακριβώς και δεύτερον ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα δύσκολο και φορτωμένο πρόγραμμα.

Ήδη ο Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις διαθέσιμων γκαρντ που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά, έχοντας το «ΟΚ» από τον Θανάση Χατζόπουλο ότι σε περίπτωση που χρειαστεί θα κάνει την υπέρβαση.

Μένει να φανεί αν θα αποφασιστεί η αντικατάσταση του Γκρίφιν και αν ο παίκτης που θα επιλεγεί θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος στον προημιτελικό της Πάτρας με τον Προμηθέα, το άλλο Σάββατο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.