ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουρ: "Εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας"

MakThes Team07 Αυγούστου 2020

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη δηλώνει ο Αμερικανός φόργουορντ, Μάικ Μουρ, ο οποίος αφίχθη χθες (6/8) στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των κυανόλευκων:

"Έκανα ήδη μια μικρή περιήγηση στην πόλη και είναι πολύ όμορφη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προοπτική που βλέπω στην ομάδα μας, γνώρισα τα άλλα παιδιά, είναι όλοι εξαιρετικοί και ελπίζω να "δέσουμε" και σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για μια δύσκολη σεζόν, ξέρω ότι θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω την oμάδα να πετύχει τους στόχους της".

Για τον κόσμο: "Έμαθα και για τον κόσμο μας, είδα βίντεο στο Youtube και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απ' την ατμόσφαιρα. Είναι κρίμα να μην τον έχουμε μαζί μας λόγω της πανδημίας, αλλά ελπίζω όλο αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή και να έχουμε τη συμπαράστασή τους".

Τέλος, αν σημειωθεί ότι ο Σκοτ Σαγκς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 12 Αυγούστου, ενώ ο Ολίβιερ Χάνλαν στις 14 του μήνα.

Ο Ηρακλής που ξεκινάει αύριο (9/8) προετοιμασία, θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 22/8, στην πόλη των Ιωαννίνων.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.